Babyshower gave idé

Babyshower gave idé

Skal du til babyshower men mangler en gaveidé? Så har vi et par gode bud på, hvad en kommende mor kan bruge, som hun ikke allerede har købt, men som er en fantastisk luksus både i den sidste del af graviditeten og når hun har født og ammer. Med vores makeup, overfører hun nemlig ingen kemi fra makeuppen til baby i maven og så er det jo kun en stor bonus, at hun kan se smadder godt ud, uden dårlig samvittighed.

Baby shower gaveidé, den helt rene øjenskygge eller læbestift

Her finder du et link til alle vores mineral læbestifter. De er allesammen så rene, at man kan spise dem, og farverne er dannet af mineraler, fx jern giver de røde nuancer, jern findes også findes i kost-tilskud og er derfor ikke bare harmløst for huden og kroppen, men har faktisk en positiv indvirkning på vores krop.

Er du interesseret i, hvilke andre ingredienser vi putter i vores makeup, kan du læse om det på dette link.

En øjenskygge af mineraler (findes på dette link) er også et meget stort hit iblandt vores kunder. Gravide, ammende og allergikere eller kvinder som tænker meget over, hvad der må være (eller rettere IKKE må være) i deres makeup, er glade for disse matte nuancer, som er rene mineraler, der blot er presset. De er meget højt pigmenteret, så de dækker utroligt meget og kan blandes både på kryds og på tværs.

Find vores parfume og parabenefri mascara her, hvis du leder efter en god og sikker gave, til en pige, der godt kan lide flotte og fyldige vipper.

Kosmetik fra Lingren Cosmetics er udviklet til at være blid imod huden, og til at kunne give et perfekt resultat, så makeuppen ikke bliver “tynd” eller kedelig blot fordi vi stiller krav om, at den også skal være sund. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller vi kan hjælpe dig med noget, så skriv eller ring endelig til os på info@lingrencosmetics.dk eller 93 86 09 99.