Brudemakeup Aarhus

Hvis du snart skal giftes og leder efter et godt sted at få lagt din brudemakeup, så har du fundet de helt rigtige! Vi lægger nemlig ikke bare en standardiseret makeup på vores brude, men lægger en smuk makeup, som passer til DIN personlighed, dine ønsker og ja sågar hvilke farver du har i buketten kan vi få til at passe ind.

Hos os får du altid en prøvemakeup med i prisen, for vi ønsker at kunden føler sig tryg og ved 100% hvad der skal ske på dagen, samt at du har mødt din makeupartist før, så du kender hende på bryllupsdagen og hun kan nå at få et indtryk af hvem du er og hvad du ønsker så du kan få den bedste brudemakeup.

Brudemakeup i Aarhus, hvor du ikke skal køre efter det

Ud over at have nok Aarhus’ bedste priser på brudemakeup (blot 1.500 kr) yder vi lidt ekstra, da vi kører ud til brudene på deres bryllupsdag, så de ikke skal til at jage ind til byen og finde p-plads på en lørdag, for derefter at skulle tilbage på adressen for at få kjole og slør og så i kirke. Jo mindre stress jo bedre bryllupsdag, så med vores makeuplægning er kørsel ud til din adresse også inkluderet i prisen! Vores makeupartist som du kender fra prøvemakeuppen, vil have medbragt alt hvad der skal bruges til dig, så det eneste du skal tænke på, er at sætte tiden af til at kan få lagt en smuk makeup på din bryllupsmorgen.

Vil du læse mere om hvordan makeuppen foregår og booke en tid? Så tryk her

Brudemakeup Aarhus

Brudemakeup Aarhus