Bryllupsmakeup Århus

Bryllupsmakeup Århus og omegn – vi kører ud til bruden. Vil du slippe for, at skulle stresse ind til byen på din bryllupsdag for at få sat hår og lagt makeup? Få lagt din bryllupsmakeup hjemme hos dig i Århus eller omegn af en af Lingren Cosmetics’ professionelle makeupartister.

Brylluppet er en af de største begivenheder i livet og billederne fra dagen kan ikke tages om. Derfor er makeuppen en vigtig del af en kvindes bryllup, for at få de bedste sider frem hos dig. Vi har lagt makeup på kvinder som sad ved siden af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary, til diverse photoshoots, til utallige og atter utallige fester og bryllupper. Vores erfaring er derfor stor og vi sætter en ære i, at ramme lige netop den makeup som du ønsker – ønsker du en helt naturlig makeup eller en Holywoodmakeup, så kan vi klare det.

Brudemakeup til bryllup

For os er det både vigtigt, at brudemakeuppen passer til dig som kvinde og som brud, men mindst lige så vigtigt er det, at den holder hele natten. Vi benytter vores egne produkter (som er allergivenlige, og i ekstremt høj kvalitet) og med de nyeste teknikker inden for makeuplægning sikrer vi dig, at din brudemakeup ikke skal friskes op i løbet af dagen – hvert øjeblik til et bryllup skal nydes, og derfor skal bruden ikke bruge tid på, at skulle ud og lægge en ny makeup eller at skulle “pudre næsen” i løbet af festen.
Vi har et udvalg i Lingrens makeupserie på mere end 350 varianter, og disse anvender vi ved makeuplægningen. Hvis du ønsker at benytte falske øjenvipper, eller at anvende egne specielle makeupprodukter, bedes du underrette os om dette når du booker din aftale.

Priser brudemakeup Århus

Priserne for bryllupsmakeup er som følger:

Bryllupsmakeup, brudemakeup: 1500 kr. (inklusiv prøvemakeup)

Makeup brudens mor / brudepiger / gæst / gallamakeup: 800 kr.

Priserne er inklusiv kørsel hjem til dig maks 30 km. fra Århus C eller Randers C* (For andre lokationer i Øst- eller Midtjylland kontakt os da for pris plus kørsel)

Du kan booke din tid til brudemakeup lige her.

Du må meget gerne i din booking sende følgende 3 ting:

  1. Datoen for brylluppet
  2. Adressen hvor makeuplægningen skal finde sted
  3. Hvornår du ønsker at stå færdig med makeuppen på bryllupsdagen

Aftale om bryllupsmakeup

Ved booking af bryllupsmakeup betales depositum på 50% af prisen for makeuplægningen og datoen samt et tidspunkt på bryllupsdagen for makeuppen bookes til bruden, så tiden er endeligt hendes og ikke kan bookes af andre.

På selve bryllupsdagen varer makeuplægningen cirka 1 time til halvanden. Depositummet fåes ikke retur ved bookinger/ændringer, som afbestilles senere end 3 md. før makeuplægningen skulle have fundet sted (brylluppet), eller når prøvemakeuppen er blevet gennemført.

Du bedes medbringe din egen mascara, af hygiejniske årsager, vi anbefaler at investere i en god vandfast mascara. Vi har en glimrende mascara i vores sortiment, som du kan købe til, hvis du ønsker det.

Prøvemakeup til brude makeup

Til brudemakeuppen hører også en prøvemakeup, som gennemføres enten et par uger før selve brylluppet ned til blot en uges tid eller dage i forvejen. Det eksakte tidspunkt afhænger af ledige tider men i meget høj grad også af brudens eget ønske.

Til prøvemakeuppen afprøves eventuelt én til flere makeupper – mange er eksempelvis i tvivl om, om de vil have lagt makeuppen med eller uden optegning af bryn. Dette og meget mere afprøves ved prøvemakeuppen. Vi lægger makeup på kvinder af enhver type, i alle aldre og sørger for, at makeuppen passer til dig og din personlighed og selvfølgelig din kjole og stilen til brylluppet.

Der er uendelige muligheder for lægning af makeuppen, så ved prøvemakeuppen finder vi frem til det helt rigtige for dig og her noterer vi også, hvordan den endelige makeup skal lægges hvilket gemmes i vores kardotek, så du er sikret, at få lagt den samme makeup på din bryllupsdag. Det er også altid den samme makeupartist, som lægger begge makeupper, så du er sikret samme gode oplevelse og kvalitet hele vejen igennem. Prøvemakeup foregår på den valgte makeupartists adresse i Aarhus.

Makeup på bryllupsdagen

På bryllupsdagen lægges makeuppen oftest i forbindelse med opsætning af håret, da denne del af klargøringen oftest hænger sammen. Det er op til bruden om hun ønsker at få lagt brudemakeup inden eller efter håret sættes, men vores anbefaling er, at håret allerede er sat op når makeuppen skal lægges, så makeuppen kan tilpasses frisuren. Derudover foretages makeuppen IKKE i kjolen (så man undgår at spilde på kjolen, hvis uheldet skulle være ude med et af de løse mineralprodukter, som kan drysse) – Når kjolen skal på kan man anvende en lille stofpose som påføres over hovedet, og kjolen trækkes derefter på, så makeuppen ikke smitter af på kjolen – dette ødelægger heller ikke makeuppen. Alternativt kan også anvendes en gammel t-shirt eller lignende.

Vi glæder os til at hjælpe dig på en af de største dage i dit liv.

Booking af bryllupsmakeup

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke din bryllupsmakeup, kan du gøre det direkte på info@lingrencosmetics.dk du må også gerne skrive eller ringe på 93 86 09 99

Vigtigt at huske til prøvemakeuppen (prøve til brudemakeup)

*Egen Mascara* Det er ikke alle steder hygiejne er så vigtigt som hos os, derfor er det vigtigt at du husker din egen mascara, du kan også købe en eller flere forskellige ad os på dagen, hvis du ønsker det, behøver du ikke at medbringe – de andre makeup-produkter vi har kan sprittes af, eller bruges på en hygiejnisk måde.

*Om falske vipper* Ønsker du at få påsat falske vipper er det en god idé at medbringe ét par til prøven og ét andet nyt par magen til, på selve bryllupsdagen. Vi anbefaler at finde et godt sted og få lash extentions, da det er langt mere bøvlet med kunstige vipper og lim. Ønsker du dog kun at have ekstra lange vipper netop på bryllupsdagen laver vi det også meget gerne for dig, husk blot et “prøve-par” til prøvemakeuppen.