Bryllupsmakeup Randers

Få lagt bryllupsmakeup i Randers hos en af Lingren Cosmetics’ professionelle makeupartister. Brylluppet er en af de største begivenheder i livet og billederne kan ikke tages om, derfor er en god makeup essentiel for at få de bedste sider frem hos bruden, brudepigerne, brudens mor og gæsten. Vi lægger makeup på kvinder i alle aldre og sørger for, at makeuppen passer til dig, din personlighed og din valgte påklædning.

Brudemakeup til bryllupsfesten

Hos os er det vigtigt, at din makeup ikke alene passer til dig som kvinde, men også holder hele natten. Vi benytter vores egne produkter og med de nyeste teknikker inden for makeuplægning sikrer vi dig, at makeuppen ikke skal friskes op i løbet af natten – hvert minut til et bryllup skal nydes, og derfor skal du ikke bruge tid på, at skulle ud og lægge ny makeup eller “pudre næsen” i løbet af festen.
Vi har et udvalg i Lingren Produkterne på mere end 350 varianter, og disse anvender vi ved makeuplægningen. Hvis du ønsker at få falske øjenvipper på, eller at anvende egne specielle makeupprodukter, bedes du underrette os om dette når du booker din aftale. Du bedes medbringe din egen (vandfaste) mascara, af hygiejniske årsager.

Priser brudemakeup Randers

Priser for bryllupsmakeup er som følger:

Bryllupsmakeup, brudemakeup: 1000 kr. (inklusiv prøvemakeup)

Makeup brudens mor / brudepiger / gæst / gallamakeup: 600 kr.

*Priserne er inklusiv kørsel hjem til dig maks 15 km. fra Randers C, herefter tillægges 150 kr. i kørsel pr. 60 km. (i Østjylland).*

Aftale om bryllupsmakeup

Ved booking af bryllupsmakeup betales et depositum på 50% af prisen og en dato samt tidspunkt fastsættes. Depositummet fåes ikke retur ved bookinger, som afbestilles senere end 1 uge før makeuplægningen skulle have fundet sted eller når prøvemakeuppen er gennemført.

Prøvemakeup

Til brudemakeuppen hører også en prøvemakeup, som gennemføres helt op til et par uger før selve brylluppet. Vi afprøver eventuelt flere forskellige makeupper (skal det være med eller uden optegning af bryn, skal læbestiften være rød, peach eller en helt tredje osv.) Der er et utal af muligheder og kombinationer af makeuppen, så ved prøvemakeuppen finder vi frem til det helt rigtige for dig og her noterer vi, hvordan den endelige makeup skal lægges og gemmer den i vores kardotek, så du er sikret, at få lagt den samme makeup. Det er også altid den samme, som lægger begge makeupper, så du er sikret samme oplevelse og kvalitet hele vejen igennem. Prøvemakeup i dit eget hjem koster 100 kr., og ellers foregår den på den valgte makeupartists adresse i Randers.

Makeup på bryllupsdagen

På bryllupsdagen lægges makeuppen enten umiddelbart i forbindelse med opsætning af håret. Det er op til bruden om hun ønsker at få lagt brudemakeup inden eller efter håret sættes. Vi anbefaler, at håret allerede er sat op, så makeuppen kan tilpasses frisuren. Derudover foretages makeuppen IKKE i kjolen – Når kjolen skal på kan man anvende en lille stofpose som trækkes over hovedet, og kjolen trækkes derefter på, så makeuppen ikke smitter af på kjolen. Alternativt kan anvendes en gammel t-shirt eller lignende.

Vi glæder os til at hjælpe dig på en af de største dage i dit liv.

Booking af bryllupsmakeup

Book din bryllupsmakeup direkte på info@lingrencosmetics.dk