Få lagt brudemakeup

Få lagt brudemakeup af professionelle der kan deres håndværk. Leder du efter en ekstremt dygtig makeupartist til at lægge din makeup til dit bryllup? Så har du fundet det rette sted. Her hos Lingren Cosmetics lever vi nemlig af, at sælge kvalitetsmakeup i hverdagen og at lægge fantastiske fest- og brudemakeupper i weekenderne.

Vi har en meget stor erfaring og har efterhånden lagt makeup på kvinder i alle aldre, størrelser og hudtyper. Vi er eksperter på vores felt, så når brudemakeuppen skal sidde 100%, er det en god idé at få en professionel til at lægge den.

Eksempler på lidt af vores arbejde.

For priser på brudemakeup tryk her.

Få lagt brudemakeup – hvilken makeup søger du?

Vi lægger oftest temmeligt naturlige makeupper da det er det de danske kvinder helst vil have, og vi lytter enormt meget til kunden i stedet for at lægge en standard brudemakeup – vi kører således ikke efter “one size fits all”, men prøver på at finde frem til det smukke og unikke ved hver brud til netop hendes bryllup. Hvis du er interesseret i at komme i kontakt med os for at få din makeup lagt anbefaler vi kommunikation over mail eller facebook, da vi oplever enormt mange efterspørgsler i sommerhalvåret (april til og med oktober) er det en god idé at alt hvad der bliver aftalt er skrevet ned, så vi hurtigt kan sætte os ind i det hele og har adresse og info klar ved hånden.

Få lagt brudemakeup med falske vipper

Mange brude er i øjeblikket glade for falske øjenvipper, som vi kan sætte på i blinde. Derudover anbefaler vi, at man bruger vores vandfaste mascara, som du kan finde her. Har du nogle specielle ønsker til din brudemakeup skal du endelig ikke holde dig tilbage, for vi er som sagt rigtigt gode til at tilpasse makeuppen efter den enkelte kvindes ønske.

få lagt Brudemakeup

Brudemakeup

Få lagt brudemakeup

Få lagt brudemakeup

Makeup på Brud

Makeup på Brud

Brud makeup inspiration

Brud makeup inspiration

Brudemakeup inspiration

Brudemakeup inspiration

Skandinavisk brud

Skandinavisk brud

Naturlig Brudemakup

Naturlig Brudemakup

Brudemakeup i aarhus

Brudemakeup i Aarhus

Brudemakeup danmark Sommer bryllup Smuk makeup på brud Bryllupsmakeup