Få lagt makeup til fest

Få lagt din festmakeup

Vi kan lægge din makeup så den passer til alle anledninger. Skal du til stor fest og ønsker at få lagt en professionel flot makeup? Måske et bryllup hvor du er bryllupsgæst (Hvis du er brud, så se vores brudemakeup her) en rund fødselsdag, eller en anden begivenhed, hvor du gerne vil se super dejlig ud, så book tid til en makeup hjemme hos dig selv med Lingren Cosmetics.

Få lagt makeup hjemme hos dig selv.

Vi kører ud til dig, og lægger makeuppen som du ønsker den – vi har i alt mere end 350 forskellige af vores egne sunde mineral makeupprodukter at vælge imellem når vi skal lægge din makeup, så sig endelig til, hvis der er nogle specielle farver du ønsker, og vis os gerne et billede af noget du gerne vil ligne, et billede af din kjole som makeuppen skal passe sammen med, eller anden lignende inspiration. Hvis du ikke har nogle specielle krav, så lægger vi det som passer til dit ansigt, dit hår, farverne på dit tøj og din personlige smag, så dine bedste sider bliver fremhævet.

Pris på makeuplægning

Makeup brudens mor / brudepiger / gæst / gallamakeup: 600 kr.

*Priserne er inklusiv kørsel hjem til dig maks 15 km. fra Aarhus C / Randers C, herefter tillægges 150 kr. i kørsel pr. 60 km. (i Østjylland – alle makeuplægninger uden for Østjylland bookes med særaftale).*

Book tid til makeuplægning

Hvis du vil booke en tid til din makeuplægning skal du endelig kontakte os – enten pr. mail info@lingrencosmetics.dk eller pr. telefon 93 86 09 99, for nemheds skyld er det bedst med mail, da der oftest skrives/snakkes lidt frem og tilbage, og disse bliver altid gennemlæst så vi kan huske det hele når vi lægger din makeup, men du er selvfølgelig også altid velkommen på telefonen. 😉

For at booke din aftale endeligt beder vi dig overføre det fulde beløb til vores mobilepay (93 86 09 99), heraf er 150 kr. et depositum, som ikke fåes retur ved aflysninger mindre end 14 dage før aftalen. I jo bedre tid du booker, des større er sandsynligheden for, at du kan få det lige den tid på dagen du ønsker, og at der overhovedet er plads – sommersæsonen og julefrokosttid er altid mere travle perioder.

Den perfekte festmakeup

For at vi kan lægge en smuk makeup på dig beder vi dig have afrenset hud, gerne fugtet godt fra morgenstunden og en mascara fundet frem, hvis du ønsker dette. Vi bruger kundens egen mascara af hygiejniske årsager.

Hvis du har andre spørgsmål, eller der er noget vi ikke har fået med, så kontakt os endelig!

Vi glæder os meget til at lægge en flot makeup på dig, med vores egne danske, naturlige makeupprodukter.