Få sat hår til bryllup Aarhus og omegn

Få sat hår til bryllup Aarhus

Vil du have sat håret af en professionel til dit bryllup? Så har du fundet det rette sted. Vi kan tilbyde håropsætning, makeuplægning – dette kan købes seperat eller begge dele samlet. Det er således ikke et krav, at du både vil have sat hår og lagt makeup hos os.

Vi kører gerne ud til bruden, hvilket kan gøre en stor forskel når tiden på den store dag helst ikke skal bruges i bil ind og ud af saloner, no stress, vi kommer ud til dig med alt vores grej, så du har færre bekymringer 😉

Priser på hår til bryllup

Vi tilbyder både håropsætning til bruden og til hendes brudepiger eller opsætning på gæster, priserne er som følger:

Brudeopsætning (inklusiv gratis prøveopsætning hvis det ønskes) 1500,- kr.

Herefter pr. gæst/brudepige: 600,- kr.

Pris pr. gæst/gallaopsætning uden en betalende brud: 800,- kr.

Priserne er inklusiv at vi kører ud til dig/jer, hårlak, hårnåle i korrekt farve og arbejde. Ønsker du blomster, hårspænder, pynt, slør eller lignende, medbringer du blot dette, vi integrerer det gerne i opsætningen.

Brudeopsætningen er inklusiv gratis prøveopsætning hvis dette ønskes, mens det kan tilkøbes til brudepiger og gæster for 200 kr.

Håropsætning er ikke noget man får hver dag  – Kontakt os med alle dine spørgsmål

Hvis der er noget du er i tvivl om, så ring eller skriv endelig til os! 🙂 Vi er klar til at snakke med dig om alt hvad du forestiller dig, og til at besvare alle de spørgsmål du har, så du føler dig i trygge hænder, der kan lave det smukkeste hår og makeup på din store dag.

Telefon: 93 86 09 99

Email: Info@lingrencosmetics.dk

Hvis du ikke hører fra os inden for et døgn på e-mail, så skriv gerne en sms eller ring, da vores e-mail somme tider driller.

 

Denne side er kun til håropsætning – leder du efter de samlede priser på hår og makeup, så klik her.