Galla makeup i Randers

Få lagt gallamakeup i Randers

Få lagt din gallamakeup hos Lingren Cosmetics i Randers. Vi gør en dyd i at lægge den perfekte makeup på din store dag. Hvad end du skal sidde ved siden af Kronprinsen til et bryllup (ja det har vi nemlig lavet 😉 ) om du skal til photoshoot, eller til gallafest kan vi levere varen! Vi kører ud til dig, så du ikke skal tænke på, at stresse ned i byen og tilbage igen – alt sammen på din adresse og vi tager hele vores makeupkuffert med, så der er rigeligt at vælge imellem.

Priserne for gallamakeup er som følger:

Makeup lagt hjemme hos dig i Randers C (eller maks 20 km herfra): 800 kr. (For aftale om makeuplæging andre steder i Øst eller Midtjylland kontakt os gerne).

En smuk gallamakeup er prikken over iét til en smuk gallakjole og når der skal tages mange billeder både til ankomst, på den røde løber, fællesbillede og til dans kan en professionel makeup få dit look til at stråle endnu mere. Makeuppen holder hele dagen og natten med til både vild fest og dans.

Forskellen på en professionel og amatør makeup, (også selvom du er rigtig god til at lægge makeup og sikkert har gjort det i mange år) er nem at få øje på! Blandt andet kan brugen af foundation med solfaktor skinne igen på billeder med blitz – vidste du det? Både brugen af den rigtige makeup, de bedste teknikker, nyeste viden og meget, meget andet sidder på rygraden af en makeupartist som lægger gallamakeup, brudemakeup, teatermakeup og makeup på folk til TV hver dag. Hun kan lave ting du ikke troede var muligt og lægge lige den makeup du ønsker. Med mulighed for at bruge over 300 farvenuancer med vores sunde og højt pigmenterede makeup, kan hun give dig det perfekte look. Hvis man ønsker en mere naturlig makeup er det heller ikke noget problem, for vi gør en kæmpestor indsats for at ramme din personlige smag, frem for at lægge alt for meget makeup på en kvinde som slet ikke ønsker det så vildt. Alt i alt gør vi hvad vi kan, for at ramme præcist dit ønske, så makeup, tøj og personlighed følges hånd i hånd og du får en god og tryg oplevelse hos os.

Få lagt gallamakeup

Gallamakeup koster 800 kr., – og kan bookes enten på mail: info@lingrencosmetics.dk eller på tlf: 93 86 09 99

Læs også om Lingren Cosmetics, som sikrer både dig og miljøet det bedste.

Brudemakeup Aarhus