Guide til negleark i vand

Guide til Blå og hvide negle nailart royal copenhagen negle Lingren CosmeticsHer giver vi dig den letteste guide til at få disse smukke negle:

Neglearkene til at opnå dette look med blå og hvide negle fås her

I denne guide viser vi dig hvordan du opnår det smukkeste resultat med dine mønstrede ark til neglene. Teknikken er nem, men tidskrævende, og vi foreslår derfor, at man går i gang med en halv time sat af til at gøre neglene smukke med dette fantastiske mønster, som ikke kan males i hånden.

Disse ark er kendetegnende ved, at have i alt tre lag: ét lag tyndt gennemsigtigt plastik som beskytter neglearket under transport og opbevaring for støv og ridser (dette lag skal pilles af inden neglearket anvendes, men dette vender vi tilbage til i et andet trin)

Derudover er der selve møntreret som ligger i et tyndt lag, der kun kan skilles ad fra bagsiden (et stykke hvidt papir/pap) ved at putte neglearket i vand!

Trin for trin guide til de blå-hvide negle

Trin 1 – forbered neglearket:

Neglekunst royal copenhagen musselmalet negle med blomster pynt blå og hvidNeglearket klippes i 10 små stykker, og klippes herefter til, så de får en form som minder om dine egne negle (neglearket tilpasser sig når der kommer lak på, men klip dem så godt som overhovedet muligt).

Det er ligegyldigt om du bruger en almindelig saks eller en lille neglesaks, så længe du kan lave de små halvcirkler med den.

 

 

Trin 2 – Neglepyntens beskyttende lag hives af

neglepynt til vand uden kemikalierDet er MEGET vigtigt, at du husker at tage det yderste gennemsigtige beskyttende lag af neglepynten, da dette lag ikke kan tages af, når først neglepynten har været i vand. Hiv derfor det beskyttende lag af alle ti stykker udklippede negleark.

Dette gennemsigtige lag er så stift, at hvis neglepynten påføres neglen med dette lag på, vil pynten ikke tilpasse sig neglen ordentligt, og vil falde af i løbet af inden for et døgns tid.

(dette ved vi desværre af bitter erfaring, så HUSK at tage dette lag af alle neglestykkerne).

 

Trin 3 – Neglepynten lægges i vand

Negleark til vand nailart danmarkLæg et ark ad gangen i et lille krus eller holder med vand, hvor du kan nå bunden med din pincet, hvis neglearket synker til bunds.

Neglearket skal ligge i vandet i mindst 20 sek., men kan stort set ikke ligge for længe i vandet. Vi anbefaler dog at tage ét negleark ad gangen, da de ellers risikerer at klistre sammen, og da det ellers kan være sværere at huske, hvilke ark der er til hvilke negle, hvis de flyder rundt i vandet. Du kan passende lægge et nyt stykke i, når du tager dette ark op i det kommende trin:

 

Trin 4 – Adskil neglepynten fra bagsiden

Du skal nu tage den lille negleform op og adskille selve mønsteret fra bagsiden. Hvis du lader neglearket ligge længe nok i vandet (som på billedet ovenfor i trin 3) adskiller arket og pynten sig fra hinanden ad sig selv, men ellers kan du nemt skubbe selve mønsteret af den hvide bagside.

Trin 5 – Neglemønsteret skubbes på plads på neglen

Du kan både tørre mønsteret af med en serviet og lægge det fra dig, uden at der sker noget ved det. Så husk at når du skal skubbe det på plads på neglen, har du ikke travlt!

Det er også på dette trin du evt. kan klippe lidt mere af i hjørner eller sider, hvis neglearket er blevet for bredt eller spidst i forhold til neglen, men da det nu er helt blødt og slattent, kan det være sværere at klippe i. (Husk ikke at gøre noget ved længden på neglearket endnu!)

Trin 6 – Neglemønstrerets længde files af

Neglemønster files af i spidsen ikke klippesBuk neglearket “nedad” rundt om neglen i spidsen, så det er nemmere at file af, og tag herefter en neglefil for FORSIGTIGT at file neglemønsteret af i længden.

Der skal meget mindre til, end man forestiller sig, for at file neglepyntens spidser af, og hvis man filer for hårdt, kan man komme til at “trække” i neglearket, som ligger placeret på neglen, derfor gåes der forsigtigt til værks.

 

 

Trin 7 – Giv dine negle en omgang klar lak

Nailart med blå og hvide negle blomsterVi råder dig til, at give neglen en omgang klar neglelak inden du går videre til de andre negle, da neglearket som beskrevet ikke har noget klister i sig, og udelukkende sidder fast på neglen via fugten fra vandet, så inden arket tørrer eller risikerer at blive skubbet af, giv det da en omgang forseglende gennemsigtig neglelak.

Neglelakken gør også, at arkets små folder retter sig ud, da neglearket nærmest smelter når det kommer i berøring med neglelakken. Du kan derfor heller ikke skubbe mere rundt med arket, så snart neglelakken er kommet på, så sørg for at det ligger helt rigtigt når neglelakken påføres. Herefter kan du gentage trin 3-7 på de øvrige negle.

Rigtig god fornøjelse.

Neglekunst og holdbarhed

Dette er en neglekunst (også kaldet nailart) som holder længere end de fleste looks. Holdbarheden på neglene kommer i høj grad an på, hvilken neglelak du bruger til at afslutte looket, hvis denne er nem at slide af, vil der hurtigere blive åbent ind til arkene, som da vil begynde at flosse eller skalle af. Ligeledes har ens arbejdsopgaver i hverdagen meget at sige i forhold til hvor længe arkene holder. Hvis man har et arbejde som slider hårdt på neglene og bruger en dårlig lak kan holdbarheden være ganske kort, men passer man på neglene og bruger en ekstremt god lak, kan neglene holde i op til flere uger. Normalen er, at neglene holder i en god uge.