Hår og makeup til bryllup – Aarhus

Hår og makeup til bryllup – Aarhus og omegn, Vi kører ud til dig.

Vil du have sat håret (måske endda med slør, pynt eller blomster) og lagt brudemakeuppen af en professionel til dit bryllup? Så har du fundet det rette sted. Vi kan tilbyde håropsætning og makeuplægning – dette kan både købes seperat og begge dele kan købes samlet. Det er således ikke et krav, at du både vil have sat hår og lagt makeup hos os.

Brudemakeup og håropsætning

Brudemakeup og håropsætning

Vi kører gerne ud til bruden – hvilket kan gøre en stor forskel når man på den store dag helst ikke skal bruge tid på at skulle i bil for at farre ind og ud af saloner. No stress, vi kommer ud til dig/jer med alt vores grej, så du har færre bekymringer 😉

Håropsætning og makeuplægning til bryllup – Samlede priser:

Vi tilbyder både håropsætning og makeuplægning på bruden og til hendes brudepiger eller opsætning samt makeup på gæster seperat, priserne er som følger:

Brud*: 3000,- kr.

Herefter pr. gæst/brudepige: 1200,- kr.

Pris pr. gæst/galla uden en betalende brud: 2200,- kr.

*Bruden tilbydes både en gratis prøvemakeup som foregår i Aarhus, og hun tilbydes en gratis prøveopsætning af håret som foregår enten i Hammel eller hjemme hos hende. Ingen af delene er ikke obligatorisk og kan derfor frit fravælges, men vi anbefaler at prøve begge dele inden den store dag. Fra- eller tilvalg af prøverne ændrer ikke priserne.

Hår og makeup til bryllup – Prøveopsætning eller prøvemakeup

Brudeopsætningen er inklusiv gratis prøveopsætning hvis dette ønskes, mens det kan tilkøbes til brudepiger og gæster for 200 kr. Prøveopsætningen finder sted i Hammel.

Prøvemakeuppen er inklusiv for brudemakeuppen, men kan tilkøbes for alle andre typer for 400 kr. Prøvemakeuppen finder sted i Aarhus.

Booking af håropsætning og bryllupsmakeup

Ved booking af hår og makeup betales depositum på 50% af prisen og datoen samt et tidspunkt på bryllupsdagen bookes til dig/jer, så tiden er endeligt din/jeres og kan ikke længere bookes af andre når dette depositum er hos os. På selve bryllupsdagen er bookingen et tidsrum på halvanden til to timer pr. person, vi kan evt arbejde på den samme person på samme tid, men vi kan også bytte, så det kommer an på, hvor mange der er. Én brud som ønsker hår og makeup sætter vi 1,5 time af til.

Depositummet fåes ikke retur ved bookinger/ændringer, som afbestilles senere end 2 md. før makeup og hår skulle have fundet sted (bryllupsdagen), eller når prøvemakeuppen/prøveopsætningen er blevet gennemført.

Vigtig info om håropsætningen

Priserne er inklusiv kørsel ud til dig/jer, hårlak, hårnåle i korrekt farve og arbejde. Ønsker du derudover blomster, hårspænder, pynt, slør eller lignende, medbringer du blot dette, vi integrerer det gerne i opsætningen.

Vigtig info om makeuplægningen

Vi har et udvalg i Lingrens makeupserie på mere end 350 varianter, og disse anvender vi ved makeuplægningen. Hvis du ønsker at benytte falske øjenvipper, eller at anvende egne specielle makeupprodukter, er det bedst at du fortæller det, når du booker din aftale.

Du bedes medbringe egen mascara, af hygiejniske årsager, vi anbefaler at investere i en god vandfast mascara. De fleste brude vælger vores vandfaste, som giver et naturligt look. Den koster 220kr og du kan trykke her og se eller købe den. Hvis du ønsker den, behøver du heller ikke at medbringe mascara til prøveopsætningen, da vi altid har mange nye til at ligge i makeupkufferten, som vi tager med.

Spørgsmål til hår og makeup til bryllup

Hvis der er noget du er i tvivl om, så ring eller skriv endelig til os! 🙂 Vi er klar til at snakke med dig om alt, hvad du forestiller dig, og til at besvare alle de spørgsmål du har til både hår og makeup, så du føler dig i trygge hænder på din store dag.

Telefon: 93 86 09 99

Email: Info@lingrencosmetics.dk

Hvis du ikke hører fra os inden for et døgn på e-mail, så skriv gerne en sms eller ring, da vores e-mail somme tider driller.

 

Hvis du kun ønsker én af delene kan du finde et link til hver af de to herunder:

Makeup til bryllup – klik her

Hår til bryllup – klik her