Håropsætning konfirmation Hammel

Håropsætning konfirmation Hammel

Skal du eller din datter konfirmeres og vil have sat håret af en professionel? Vi kan hjælpe med både hår og makeup, eller blot én af delene. Vi kører gerne hjem til jer, så der ikke er stress på den store dag, med at fare ind og ud af saloner.

Konfirmationshår og konfirmationsmakeup priser:

Konfirmand hår: 600 kr.

Konfirmand makeup 600 kr.

Konfirmand håropsætning + makeuplægning: 1000 kr.

Hår: Prisen er inklusiv kørsel/benzin, hårlak, hårnåle i korrekt farve og arbejde. Ønsker du blomster, hårspænder, pynt eller lignende, medbringer du blot dette, vi integrerer det gerne i opsætningen.

Makeup: Prisen er inklusiv kørsel/benzin, al makeup af udvalg på +350 nuancer. Medbring egen mascara af hygiejniske årsager. Du kan evt købe én af vores her: https://lingrencosmetics.dk/produkt-kategori/parfumefri-mascara/

Håropsætning på konfirmand – Kontakt os med alle dine spørgsmål

Hvis der er noget du er i tvivl om, så ring eller skriv endelig til os! 🙂 Vi er klar til at snakke med dig om alt hvad du forestiller dig, og til at besvare alle de spørgsmål du har, så du føler dig i trygge hænder, der kan lave det smukkeste hår og makeup på din store dag.

Telefon: 93 86 09 99

Email: Info@lingrencosmetics.dk

Hvis du ikke hører fra os inden for et døgn på e-mail, så skriv gerne en sms eller ring, da vores e-mail somme tider driller.

Konfirmationshår og makeup- Hvordan booker jeg min tid?

Der er rift om tiderne, så for at booke din tid overfører du blot beløbet på din bestilling til vores mobilepay. Når vi har pengene er tiden endeligt din, og kan ikke længere bookes af andre. Kontakt os meget gerne, så vi kan snakke sammen om ledige tider.