H A N D E L S B E T I N G E L S E R

Bestilling – Det oftest stillede spørgsmål vi får:

OBS: Vi sender kun én bekræftelses-mail for ikke at overfylde vores kunders indbakke, så ingen grund til bekymring når du ikke modtager andre beskeder om, at din ordre er afsendt eller lignende – det hele er på vej (-: Når du har afgivet en ordre i Lingren Cosmetics webshop, vil vores system automatisk sende dig en ordrebekræftelse via e-mail.

Porto

Ved køb opkræves et gebyr på 25kr. for porto og ekspedition. Vi sender ofte samme dag og senest dagen efter (med undtagelse af ferieperioder, disse få undtagelser vil altid fremgå på forsiden). Vi sender med DAO som leverer indenfor maks 5 dage, men dette kan opgraderes ved kassen, hvis du ønsker hurtigere levering. Du kan derfor forvente at din ordre er fremme senest inden for en uge.

Fortrolighedspolitik

Lingren Cosmetics forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Lingren Cosmetics vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Lingren Cosmetics vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Priser og forbehold

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Betaling

Betaling sker online ved brug af Dankort, Visa, Mastercard eller Visa Electron. De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form som kun du og PBS kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med betalingskort trækkes beløbet først fra din konto så snart varen er afsendt fra Lingren Cosmetics.

Fragt og levering 

Forventet leveringstid er sædvanligvis maksimalt 5 hverdage med DAO, i juleperioden kan leveringstiden dog være længere grundet juletravlhed. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

Lingren Cosmetics bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer i Danmark samt i Grønland og på Færøerne.

Reklamation

I henhold til købeloven kan du reklamere over dit produkt i 24 måneder. Du kan altså klage over dit produkt, hvis du, efter købet finder fejl og mangler, som ikke skyldes almindeligt slid eller normal brug. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Ved kosmetik og cremer er denne holdbarhedsperiode sædvanligvis 12 måneder fra når produktet er åbnet første gang. 
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, kan du kontakte Lingren Cosmetics og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Lider varen af en fejl eller mangel, vil Lingren Cosmetics søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering. 

Du har mulighed for at klage til ODR på http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Ansvarsfraskrivelse

Lingren Cosmetics.dk linker til andre hjemmesider, men da disse hjemmesider er uden for Lingren Cosmetics kontrol, kan virksomheden derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Lingren Cosmetics. Varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Lingren Cosmetics egen beskrivelse.

Lingren Cosmetics kan ikke stilles erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller hvis de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller øvrige forhold som ligger uden for Lingren Cosmetics kontrol.

Returnering

Du kan bytte og returnere din vare ved at sende den retur med posten indenfor 14 dage efter at du har modtaget varen. Forudsat at varen er i samme stand, mængde og plomberet, som da du modtog den, refunderer vi købesummen. Dette betyder at varen skal være ubrugt, med alle originale mærker påsat og varen må ikke være afprøvet. Er plomberingen brudt, kan makeup og cremer derfor ikke byttes. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – gerne sammen med en kopi af fakturaen eller på anden vis gøre os udtrykkeligt opmærksom på, hvem du er og hvornår varerne er købt. Skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du ønsker af få tilbagebetalt varens pris, da vi nogle gange også får ting sendt retur, fordi folk ikke har navn på postkassen. Det kan derfor være svært at se, om det er meningen at varerne skal retur, hvis vi ikke får en tydelig besked herom.

Vi anbefaler at du sender varen retur med tracking eller på anden måde med “forsigtig” post. Du betaler selv for denne type returforsendelse, men varernes beløb samt porto som du betalte ved bestillingen på de 25 kr. får du altid fuldt retur.

Ved benyttelse af returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

Da vi ofte sender varen ud samme dag som ordren lægges, kan vi ikke garantere, at vi kan nå at annullere eller ændre din ordre inden du modtager den. Skulle du dog fortryde eller have lyst til at ændre i dit køb umiddelbart efter bestilling, bedes du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice via telefon eller mail for at annullere ordren.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe vores kunder, så hvis du har nogle spørgsmål så henvend dig altid gerne:

Tlf / SMS : 93860999

Facebook: Tryk Her

Info@Lingrencosmetics.dk

Lingren Cosmetics APS

Ceres Allé 7, 3. 7

8000 Aarhus

 

Vi glæder os til at handle med dig