Lindgren Makeup

Kom til forsiden her – Lindgren Makeup

Velkommen til Lingren Cosmetics, en verden af sund og kvalitetsrig makeup. Vores makeup er lavet af mineraler, som også giver farverne – fx er det jern som farver vores blush rød og malakit som laver grøn. Vi er især stolte af, at vi ikke bruger parabener og parfume i Lindgren makeup serien. Hos os kan du finder over 350 forskellige makeup produkter, så der er noget til enhver smag. Der er ingen hos os som mener, at sund makeup skal være kedelig.

Lindgren makeup kan mere

Ud over at være blid mod huden er makeuppen også holdbar. Vores HD læbestifter falder ikke af i løbet af en halv time, og vores BB cream og Gel pen kan godt tåle en tur i regnvejr eller til en løbetur i skoven. Vi synes hos Lindgren at det er vigtigt at kombinere anvendeligheden i makeuppen med en høj kvalitet og indholdet. Det er ikke noget ved at købe en øjenskygge som er helt ren for kemi, men som slet ikke farver øjet, når man prøver at få den på penslen.

Hvor kan man købe Lindgren makeup?

Du kan købe vores makeup her på vores hjemmeside, og ellers har vi forhandlere rundt om i Danmark og på Grønland. Du kan se vores forhandlerliste som løbende bliver opdateret her: Forhandlerliste over Lindgren Makeup. Hvis du ikke bor tæt på eller kommer forbi en af vores forhandlere, kan det også være en mulighed at få sendt et par testere af makeuppen hjem til dig selv, se bare linket her: Lindgren Makeuptestere. Slutteligt kan det være en mulighed at booke en makeupaften for dig og dine veninder. Vi kører ud til jer, og holder et arrangement hvor I kan se, røre og spørge til vores makeup. Derudover får I undervisning i makeupteknikker og kan se hvordan en festmakeup, en gallamakeup eller en naturlig hverdagsmakeup kan lægges. Følg linket her, hvis du er interesseret i en makeupaften.

 

Lindgren Makeup