• Brudestyling Aarhus

  Brudestyling Aarhus Brudestyling Aarhus – Skal du giftes og leder efter én til at lægge din makeup eller én til at sætte dit hår? Så har du fundet de helt rigtige. Hos os er du i trygge hænder fra først til sidst. Vi har 6 års erfaring i brudestyling og kører endda ud til dig på din store dag, så

  0
 • Babyshower gave idé

  Babyshower gave idé Babyshower gave idé Skal du til babyshower men mangler en gaveidé? Så har vi et par gode bud på, hvad en kommende mor kan bruge, som hun ikke allerede har købt, men som er en fantastisk luksus både i den sidste del af graviditeten og når hun har født og ammer. Med vores makeup, overfører hun nemlig

  0
 • Håropsætning konfirmation Aarhus

  Håropsætning konfirmation Aarhus Håropsætning konfirmation Aarhus Skal du eller din datter konfirmeres og vil have sat håret af en professionel? Vi kan hjælpe med både hår og makeup, eller blot én af delene. Vi kører gerne hjem til jer, så der ikke er stress på den store dag, med at fare ind og ud af saloner. Konfirmationshår og konfirmationsmakeup priser:

  0
 • Håropsætning konfirmation Randers

  Håropsætning konfirmation Randers Håropsætning konfirmation Randers Skal du eller din datter konfirmeres og vil have sat håret af en professionel? Vi kan hjælpe med både hår og makeup, eller blot én af delene. Vi kører gerne hjem til jer, så der ikke er stress på den store dag, med at fare ind og ud af saloner. Konfirmationshår og konfirmationsmakeup priser:

  0
 • Håropsætning konfirmation Viborg

  Håropsætning konfirmation Viborg Håropsætning konfirmation Viborg Skal du eller din datter konfirmeres og vil have sat håret af en professionel? Vi kan hjælpe med både hår og makeup, eller blot én af delene. Vi kører gerne hjem til jer, så der ikke er stress på den store dag, med at fare ind og ud af saloner. Konfirmationshår og konfirmationsmakeup priser:

  0