Makeup Gravid – sikker makeup til gravide

Makeup gravid - makeup til gravideMakeup Gravid - her er en sikker makeup til dig der er gravid, som ikke indeholder kemi! Vores sunde makeup til gravide er 100% økologisk, organisk og uden tilsætningsstoffer.

Gravid og makeup – hvad kan man bruge?

Hvis du er gravid, vil du gøre det bedste for den lille i maven, men du vil helt sikkert også gerne stadig have mulighed for at gå med makeup, og derfor er Lingren det bedste for jer. Vi har udviklet makeup som er så ren, at den består af 100% mineraler. Du må sove med den på, ja sågar spise den (Se videoen hvor vores indehaver spiser mineral foundation her)

Jeg ville aldrig bruge makeup, som jeg ikke også ville spise” – Louise, indehaver
Du får makeuppen direkte på huden, og når din øjenskygge glider ind i øjnene eller du får din læbestift i munden, så er du ikke blot i berøring med makeuppen, det er direkte kropsåbninger – “Så kan man sige hvad man vil om makeup i små mængder, men 365 dage om året, det giver udslag på kemi-kontoen“.

Gravid med makeup

Hvis du er gravid og gerne vil bruge makeup så anbefaler vi alle vores løse produkter, det er nemlig mineraler der laver farverne, fx jern (som også er i kosttilskud) der laver rød mens mineralet malakit laver grønt. Vi har derved kunnet udvikle makeup som alle kan tåle (inklusiv de mindste i maven). Men ud over at være sund som bare pokker, er makeuppen faktisk også dækkende! Bruger du vores løse mineral foundation kan du forvente at dække rødmen i næsefløjen, de røde vintersprukne kinder eller de mørke rander under øjnene. Du får stadig et naturligt resultat, og makeuppen er derfor ideel til en naturlig smuk kvinde, som gerne vil fremhæve det bedste.

Anbefalet makeup til gravide:

Den makeup vi anbefaler en gravid er som følger:

Løs mineral foundation (Link ved at trykke her)

Løs mineral blush / rouge / kindrødt (Link ved at trykke her)

Løs mineral øjenskygge (Link ved at trykke her)

Løs mineral bronzer (Link ved at trykke her)

Derudover må du selvfølgelig meget gerne bruge alle vores andre sunde makeupprodukter også. I jojoba-serien er der dog tilsat jojobaolie (som er en planteolie fra jojobaplanten, minder om aloe vera planten) og i Coconut serien er mineralerne presset med en kokosolie. Derfor er det absolut også anbefalelsesværdige produkter, men da huden forandrer sig under graviditet og er ekstremt udsat i forhold til fx pigmentforandringer, er det bedst at bruge et helt rent produkt. Ved du dog, at jojobaolie eller kokos ikke er et problem for din hud, kan du også sagtens bruge disse hvis du ønsker det.
Hvis du er i tvivl om, hvilken farve du skal bruge, kan du med fordel bestille op til 4 testere på mineral makeuppen (følg dette link for at komme til tester-side) Skriv blot som kommentar til din ordre, eller send os en seperat mail med, hvilke farver du ønsker at teste, så sender vi dem til dig.

Hvis du er i tvivl om noget med vores indhold eller har andre spørgsmål til hvilken makeup du må bruge som gravid, så kontakt os endelig: info@lingrencosmetics.dk eller 93 86 09 99 (også gerne sms)