Brudemakeup Aarhus
Makeup inspiration brud

Inspiration til makeup på brud

Hvis du leder efter inspiration til din makeup fordi du inden længe skal stå som brud til dit eget bryllup, så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi viser og fortæller, hvad det vigtigste er, i din brudemakeup hvis du skal lægge den selv.

Makeup på brud – nr. 1 hvad er det vigtigste?

Når din store dag skal stå, er det super vigtigt, at makeuppen er i top, lige som alt andet omkring dit bryllup. MEN det er ikke kun vigtigt hvordan du lægger din makeup, men også hvilke ingredienser der er i de produkter du bruger!
Se bare disse skønne kvinder, hvor deres makeupartist enten ikke har haft en særlig god dag, eller ikke vidste at HD pudder og SPF reflekterer lyset, så når der bliver taget billeder med blitz, ser det ikke særligt heldigt ud…

angelina-jolie-powder2eced3bfc345246ee0d89f8c46477fe7miley-cyrus

 

 

 

 

 

 

 
Hvis du vil bruge din nuværende pudder så tjek at den ikke er en HD-pudder (vil fremgå af navnet) tjek også for SPF, som ligeledes vil fremgå et sted på produktet.

Du kan også med fordel anvende vores sunde Mineral Pudder til blot 250kr., oven på din brudemakeup, så der ikke bliver nogle uheldige refleksioner fra din underliggende makeup. Pudderen kan du bagefter bruge i hverdagen, som en skøn mineralpudder der er god til huden uden kemi – find den her: (husk hvis du ikke ved hvilken nuance du skal have kan du bestille op til 4 testere for blot 25 kr på dette link: Testere på makeup)

Mineral pudder til brudemakeup

Makeup inspiration til en brud – nr. 2 moderne brudemakeup?

Når du skal lægge din brudemakeup er det en god idé, at gøre dig klart, hvad der er populært lige nu, og hvad folk måske vil grine lidt af, allerede om få år – fx de store mørke og kraftige øjenbryn som er tegnet op med makeup. Hvis du skal være brud og synes at bryn med ekstra makeup, kan virke som en super fin idé til brylluppet, vil vi blot minde dig om, at bare for 5 år siden var der ingen makeupproducenter, der lavede øjenbryns-kit. Mon de stadig laver dem om 5 år? Herunder kan du også se en makeup, der helt sikkert havde været fin og sofistikeret til et 80’er bryllup, men som du jo selv kan vurdere, om du ville have på til dit bryllup i dag.

images-2

3fb519f43d0d51231400ec445cb0c857--bold-eyebrows-makeup-eyes

 

 

 

 

 

 

 

De fleste ønsker en brudemakeup uden for meget kant.

 

 

 

Inspiration til brudemakeup – nr. 3 Farver i makeuppen

Uanset om du er lys- eller mørkhåret, er en afdæmpet og forholdsvis naturlig makeup altid et hit blandt brudemakeupperne. En smule understøttende lyserød eller peach farve på kinder og læber er klædeligt til en brudemakeup, og så er et par flotte sorte vipper og en sød øjenskygge også en sikker vinder. Hvis du er god til at lave smokeyeyes (med andre farver end bare sort) men hvis du kan blende din makeup kan du med fordel øve dig med et par brune eller pastel-lyserøde nuancer og se hvad der passer til dig og din smag men husk at din kjole er helt hvid, og at dit slør også er det, så en farverig makeup ser hurtig meget vild ud i forhold til resten af looket.
 
BridalMakeupTrendsfor2017 Makeup-inspiration-brud 
 

Den blonde kvindes makeup:

Læbestiften findes på linket her

blush/rouge/kinderødt kan du købe her

Brunettens makeup:

Læbestift på dette link

Blush/rouge/kinderødt kan købes her

Den lyse øjenskygge for inden kan købes her

Den matte brune øjenskygge findes på dette link

Makeup på en brud – nr. 4 Den bedste inspiration og gode råd:

Her er nogle af vores bedste og mest simple tips fra vores makeupartister til når vi lægger makeup på vores brude: (hvad er det vigtigste i en brudemakeup)

Har du ikke lyst til selv at lægge din makeup, når du skal være brud? Hvis du hellere vil lægge det i hænderne på en professionel, har vi yderst skarpe priser på vores brudemakeup, som du kan finde, ved at klikke lige her:

https://lingrencosmetics.dk/bryllupsmakeup-aarhus/

1. Gem alle farveforskelle, rødmen, bumser, blå-lilla toner under øjnene, frostsprængninger i huden eller pigmentfejl. Herfra har du et mere “frit lærred” til at bygge makeuppen op – det er dog ekstremt vigtigt at putte på i så lille men korrekt mængde som muligt, og kun hvor det er nødvendigt, så makeuppen ikke bliver “masket”!
 
2. Kinder og læber skal have mere farve i en brudemakeup end du tror. Ovenfor gør vi opmærksom på farverne i makeuppen, men her er det farveVALGET der er vigtigt, når først den er stillet korrekt ind i forhold til en brud, må man gerne give lidt ekstra på læber og kinder da det på billeder hurtigt ser helt spøgelses-agtigt ud, hvis man har en gennemsigtig lipgloss på og man ser næsten syg ud uden farve på kinderne.
 
3. Giv dig god tid med øjnene men husk at mascara er lige som en neglelak: Den er våd lige når den kommer på, men tørrer op i løbet af et kort stykke tid, og i det tidsmæssige vindue skal du altså nå at få det til at spille. Lag-på-lag mascara bliver hurtigt hekse- eller spindelvævsagtigt, og så køb for søren en vandfast mascara til denne tårevædede dejlige dag.
4. Forskellige konsistenser kan ikke blandes! Her menes, at hvis du gerne vil lave en øjenskygge som går fra én nuance til en anden, eller en kindrødt/blush/rouge som fader over i en anden tone, så kan du ikke bruge eksempelvis en lyserød creme-konsistens som den ene og et peachfarvet tørt produkt som det andet. De to ting vil simpelthen ikke blendes ind i hinanden men risikerer at sætte sig som små klumper eller at lave streger. Derfor: Anvend de samme konsistenser, og det meste makeup er heldigvis tørt, således at du godt kan bruge dem sammen. Vi anbefaler at du tager et kig på vores løse øjenskygger som er faktastiske til at arbejde med og kan blendes sammen på kryds og på tværs og så er der mere end 60 nuancer at vælge imellem! TIL ØJENSKYGGERNE HER

 

5. Når vi lægger brudemakeupper på vores kommende brude er der altid en prøvemakeup med i prisen, og det er ikke for sjov! Husk altid ALTID at afprøve din makeup inden den store dag, og du må ikke ændre en streg på dagen! Ingen hurtige indskydelser eller fikse ideer, for så risikerer du at fortryde det af alle ovenstående grunde. Det giver dig tryghed på bryllupsdagen at du ved præcist hvad du skal gøre, og din makeup bliver ikke endnu en ukendt faktor.

 

6. Tag ALDRIG makeup på efter kjolen er kommet på. Din kjole er HVID og det skal den blive ved med at være så længe som muligt, den suger øjenskyggepulver, foundation og alt andet med farve til sig, og kommer du til at tabe noget ned i kavalergangen eller på forsiden af brudekjolen kan vi garantere for tårer, derfor: makeup og hår ordnes først, og derefter tager du en lille stofpose på hovedet (en gammel t-shirt der ikke tages helt på kan også bruges) og så trækker du i kjolen så nænsomt som muligt så du ikke ødelægger hår eller makeup.

 

7. HVIS det går galt og det gør det jo bare desværre en gang imellem, så har vi også råd for det:

Mascara på øjne, kinder eller ansigt: Her er vores bedste råd, at kommer du til at klatte på noget, så lad din mascara tørre op i 2-3 minutter, således kan du nemlig kradse den lille klump af, i stedet for at tvære den ud i en lang rende, som ødelægger endnu større dele af makeuppen.

Husk at det altid er lettere at komme mere makeup på, end det er at gå den anden vej, og husk til sidst at makeup altså godt kan vaskes af med vand og makeuprens 😉

Har du ikke lyst til selv at lægge din makeup, når du skal være brud, men hellere vil lægge det i hænderne på en professionel, har vi yderst skarpe priser på vores brudemakeup, som du kan finde, ved at klikke lige her:

https://lingrencosmetics.dk/bryllupsmakeup-aarhus/