Makeupkursus for veninder

Makeupkursus for veninder, kunne du og dine veninder tænke jer at komme på makeupkursus? Så er I kommet til det rette sted.

Vi udbyder makeupkurser både til dem der kun er vant til at gå med mascara og ikke ret meget andet i hverdagen, helt op til de meget øvede piger, som elsker makeup og til de professionelle frisører som også laver brudeopsætninger og lægger bryllupsmakeup.

Vi tilpasser niveauet fuldkommen efter jeres ønsker og behov, så i kan trygt regne med, at det bliver en hyggelig aften hvor alle forstår, hvad der bliver snakket om.

Makeupkursus for dig og op til 11 af dine veninder

Vores makeupkursus for veninder er for minimum 6 deltagere og kan huse helt op til 12 piger. Det er nemlig rart ikke at blive mere end 12, da det bliver meget forstyrrende og alle skal også helst kunne se, hvad der foregår, når vi lægger makeuppen og forklarer hvad vi gør. Man tør også bedre at stille de “dumme” spørgsmål når man ikke er for mange, og stemningen er lidt mere hyggelig og afslappet, hvis selskabet ikke overstiger mere end 12 kvinder.

Vil I meget gerne have en undtagelse fra dette, eller ønsker et mere foredrags-agtigt arrangement, så er I altid meget velkomne til at kontakte os på enten mail: info@lingrencosmetics.dk eller telefon / SMS : 93 86 09 99

Pris på makeupkursus for veninder

Prisen på kurset er blot 150kr. pr. deltager. Selve kurset foregår hjemme ved en af jer, og det eneste vedkommende skal sørge for, er et godt lyst sted (de fleste vælger spisestuen) et bord til at stille makeuppen på, samt stole og eventuelt noget til ganen for alle veninderne.

Transporten, brugen af makeuppen, undervisningen, ja alt er inkluderet i prisen!* Makeup kurset varer ca. 1,5 time, og minimum én af deltagerne bedes komme uden makeup på, da vi skal bruge hende til at sidde model.
*Transporten er gratis i 30 minutters kørsel fra Ceres Allé, Aarhus C – herfra tillægges 100 kr., pr. 30 minutters kørsel. (Se dette link, for at udregne tiden til jeres adresse)

De fleste vælger en eftermiddags/aftentid men hvis I gerne vil have en tid midt på dagen er I også meget velkomne til det. Book altid i så god tid det er muligt, da vi ofte har dejligt travlt, så vi er langt mere fleksible hvis man kan komme lidt ud i fremtiden. Spørg endelig, vi er her for det samme ;-)!

Hvis I har andre spørgsmål er I også meget velkomne på mail, facebook eller telefonen.
Vi glæder os til at se jer til et hyggeligt makeupkursus.

Makeupkursus for veninder