5 smarte makeuptricks

Her får du 5 geniale makeuptricks, som fortæller, hvordan du kan bruge din ellers gamle makeup på nye måder. Vi giver dig 5 makeuptricks som du garanteret vil elske.

Makeuptricks sund makeup

Makeuptrick 1 – Brug læbestiften på kindbenet

I stedet for kun at bruge din læbestift traditionelt på læberne, er det helt genialt at duppe læbestift på kindbenet og bruge den som en cremet blush/rouge/kinderødt (kært barn har mange navne). Du kan duppe den på enten med en finger eller med en svamp eller direkte fra læbestiften og derefter tone den ud med lette strøg fra fingrene. Det er selvfølgelig vigtigt, at din læbestift passer godt til din hudtone, så det faktisk ligner en blush på dig, så gem den lilla og mørkebrune læbestift til læberne! De fleste læbestifter har en fantastisk dejlig rød, lyserød eller peach farve og går alle fantastisk an på kinderne.

Makeuptricks læbestift Makeuptrick 2 – Pift læbestiften op med øjenskygge

Du kan vælge at tilføje lidt perlemors effekt til en ellers neutral læbestift blot ved at duppe lidt øjenskygge på en pensel eller finger og ganske forsigtigt placere det oven på din læbestift. Vælg en lys øjenskygge (som i øvrigt også kan bruges til at pifte andre kedelige øjenskygger op med) som fx denne øjenskygge ved navn Baby Powder, der giver et flot finish. De lyse øjenskygger kan bruges til rigtig mange ting. De kan for eksempel også bruges på toppen af kindbenet til at highlighte ansigtet.

 

makeuptricksMakeuptrick 3 -Brug din Cream Concealer på øjenlåget

Ikke nok med at din cream concealer kan dække bumser, fjerne rander under øjnene og skjule de røde næsefløje, nu kan du bruge den på endnu en måde: Brug cream concealer som en base på øjenlåget inden øjenskyggen og få et fantastisk og vedvarende resultat. Ikke alene fjerner cream concealeren synet af de fine blå årer på øjenlåget og udligner farveforskellen, vigtigst af alt laver den en base, som øjenskyggen virkelig kan binde på! Derfor sidder øjenskyggen både længere og farven stråler mere igennem, smart! Har du ikke allerede en cream concealer, så find én her.

Makeuptrick 4 – Brug din Bronzer på øjnene

Hvis du anvender din bronzer/solskinspudder på øjnene, får du en flot varm farve, som passer til din solbrændte kulør, og som matcher dit øvrige look, hvis du også bruger den på kindbenene og kravebenene eller skuldrene i en åben kjole opnår du det maksimale sommerlook. Bronzeren er nem at påføre med en lille øjenskyggepensel og sammen med den kan man også bruge en rigtig øjenskygge for at få en smule understøttende farve.

Makeuptrick 5 – Den perfekte farve til brynene

Har du svært ved at finde den ønskede farve til øjenbrynene? Så kan din eyeliner måske være din redning. En eyeliner kan nemlig også godt bruges i brynene, det eneste du skal være opmærksom på, er om din eyeliner er vandfast, for er den det, kan det godt være sværere at få farven ud af brynene (det kan man selvfølgelig også se som en fordel), men en eyeliner fungerer på samme måde som en brynblyant, og da udvalget af nuancer her oftest er større, kan du uden problemer bruge din eyeliner næste gang du tegner brynene op.