mini flaske med glimmer til neglene

Mini flaske med glimmer til neglene

Nu får Lingren Cosmetics lidt mere til pynte-nymferne og især til de negleglade af slagsen. Vi introducerer nemlig nu glimmer på flaske! Find din nye glimmer eller negle-pynt her. Vi har i alt 47 forskellige farver og former, så uanset hvilken farve, form eller størelse din glimmer skal have, har vi den med stor sandsynlighed. Nogle af flaskerne indeholder små perler i funklende farver mens andre indeholder den velkendte og mere originale glitter

Anvendelse af glimmer til neglene

Glimmeren kan drysses direkte på en våd lak og sætter sig fast i takt med, at lakken på neglen tørrer. Glimmeren kan ikke anvendes for sig selv på neglene, da der ikke er lim eller anden klistrende overflade på glimmeren. Du kan eventuelt afslutte med en klar lak for at hærde neglen og give en mere glat overflade, men glimmeren eller de små stykker neglepynt kan også ligge som et afsluttende lag på neglen – Dette giver en mere ru overflade, og glimmeren eller pynten står mere tydeligt frem.

Holdbarhed af glimmer og pynt på neglene

Hvis du anvender de større stykker glimmer og neglepynt kan disse godt falde af hen ad vejen, men oftest kommer holdbarheden af neglepynten an på neglelakken frem for selve glimmerens struktur og holdbarhed i sig selv. Når neglelakken ryger af, følger glimmeren naturligt med, da denne sidder fast i neglelakken. Selve glimmeren når ikke at falme eller miste farve inden neglelakken er røget af. Hvis du vil forlænge holdbarheden af glimmer og pynt på neglene kan du bruge en neglelim til at sætte større stykker pynt fast på neglen, så hele kreationen bliver mere modstandskraftig.

Hvordan tager jeg glimmeren af mine negle?

Du kan fjerne glimmeren sammen med neglelakken med en neglelaksfjerner, da glimmeren sidder fast i selve neglelakken kan det ikke lade sig gøre udelukkende at fjerne glimmeren fra neglen. Neglelak med glimmer eller pynt er lige så let at fjerne som almindelig neglelak.