Til forsiden – Klik her:
Forside

Om produkterne

En naturlig makeup har mange gode egenskaber: Den indeholder sunde stoffer som plejer og beskytter huden, den er lavet af naturens egne ingredienser som for eksempel kokos, jojoba planten og naturlige mineraler og sidst men ikke mindst giver den et utroligt flot resultat.

Lingren Cosmetics har naturlige makeup produkter som ikke er kunstigt fremstillet eller indeholder parabener og parfume eller andre kemiske fyldstoffer -du skal blot vælge hvad der er vigtigt for dig mens vi prioriterer kvaliteten i alle produkter højere end alt andet.

  • Parabener kan indeholde hormoner
  • Talkum udtørrer og tilstopper porrerne i huden
  • Parfume kan fremkalde allergi
  • Farve kan fremkalde allergiske reaktioner
  • Olie kan både tilstoppe porrerne så de ikke kan ånde og give tør og irriteret hud
  • Alkohol er i mange beauty produkter for at forhindre bakterie-vækst men alkohol har også en ekstremt udtørrende effekt når den kommes direkte på huden.

På grund af de mange bivirkninger ved kemiske indholdsstoffer i makeuppen er Lingrens kosmetik rene og naturlige produkter som ikke skader huden og derved sikrer hudens egen skønhed til fremtiden.

På trods af, at makeuppen er naturlig og ikke indeholder kedelig kemi har Lingren Cosmetics et udvalg af farver, nuancer og toner der er så bredt, at der er noget for enhver smag, til enhver anledning og til ethvert humør. Stilen hos Lingren Cosmetics er klassisk med en nuance af moderne, så det stilrene og luksuriøse look på produkternes ydre sikres, samtidig med at der er mulighed for at vælge imellem hundredevis af farver. En sund makeup er derfor bestemt ikke lig med en kedelig makeup.

Lingren Cosmetics’ produkter bliver produceret i USA og bliver herefter sendt til Danmark, hvor alle produkter gennemgår et fast kvalitetstjek inden forbrugerne får det i hånden. Dermed kan vi sikre den højeste standard for vores kunder og et minimalt antal af fejl.

Lingren Cosmetics sikrer dig smuk hud nu og i mange år fremover.